Gratis bezorgd in NL vanaf €35 (BE €80,00)
Kom langs in onze winkel in De Lier
14 dagen bedenktijd
Onze winkel
0
Gratis bezorgd in NL vanaf €35 (BE €80,00)
Kom langs in onze winkel in De Lier
14 dagen bedenktijd

Door Marcel Schuler, 25 oktober 2015

Intelligentie spellen voor huisdieren

Er zijn vele spellen op de markt welke het dierlijk brein moeten activeren. Een van de meest gerenommeerde merken is Nina Ottosson. Dit Zweedse merk produceert al 22 jaar de beste kwaliteit puzzles voor honden en katten. Ooit begon Nina Ottosson haar bedrijf doordat zij na de geboorte van haar kinderen geen tijd meer had om met haar honden te spelen. Ze ontwikkelde een spel dat de basis zou vormen van haar bedrijf, de DogSmart.

Na de vele positieve reacties op dit spel besloot zij het spel in grotere aantallen te produceren. De oorspronkelijke spellen zijn gemaakt van gecertificeerd Zweeds ECO hout, en zijn dusdanig dat ze niet snel gaan schuiven. Inmiddels zijn er ook spellen van plastic. Dit kunststof is gerecycled en zonder giftige toevoegingen.


Het doel van de spellen van Nina Ottosson is actief bezig zijn met je hond in minder tijd. Alle spellen hebben tot doel een beloning te vinden onder een klos of in een lade of schuif. Net als bij kinderen begin je ook bij honden en katten met een eenvoudig spel. Al naar gelang het huisdier vordert of geen moeite meer heeft de beloning te pakken te krijgen kun je het niveau verhogen van 1 naar 2. Zodra het dier ook hier weer handig is geworden verhogen we de moeilijkheidsgraad naar niveau 3. Uiteraard zijn al deze niveaus door Nina Ottosson gecreëerd.


Erg leuk zijn de te koppelen puzzles die van makkelijk tot moeilijk gezamenlijk een enorme puzzle vormen. Door deze Mix Max puzzles aan elkaar te koppelen net als bij een echte puzzle bereikt u een geweldig resultaat en het meest uitdagende spel ooit.

Dierportiek.nl heeft alle Nina Ottosson spellen voorradig. Wilt u meer informatie over deze spellen, neem dan contact op met Dierportiek.


Laat een reactie achter

Comment form Text

* Verplichte velden
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking