Gratis bezorgd in NL vanaf €35 (BE €80,00)
Kom langs in onze winkel in De Lier
14 dagen bedenktijd
Onze winkel
0
Gratis bezorgd in NL vanaf €35 (BE €80,00)
Kom langs in onze winkel in De Lier
14 dagen bedenktijd

Door Marcel Schuler, 10 november 2015

Huisdieren in de feestmaand

Zijn huisdieren een echt gezinslid?  Het antwoord is voor velen van ons "ja". Honden, katten, konijnen en vogeltjes delen al jaren mee in de decembermaandpret. Webshops veranderen hun uiterlijk in feestelijke pagina's en fysieke winkels tonen hun waar in een speciaal aangeklede etalage. De baasjes geven geld uit aan luxe cadeaus voor hun viervoeters. Een mooie nieuwe mand of een leuk speeltje voor de kat zijn bij uitstek cadeautjes die in december gegeven worden.Voor vogels zijn snoepstengels of vogelspeeltjes erg populair.
Ook konijnen en knaagdieren delen mee in de feestvreugde. Zij mogen een keertje extra lang los lopen in huis. krijgen wat lekkers, en uiteraard zijn er voor deze groep vele knaagdierenspeeltjes te koop.

Huisdieren gaan graag op de foto voor kerst. Deze foto's worden weer gebruikt als echte of digitale kerstkaart. Let er maar eens op, u komt er vele tegen.
Uiteraard zijn er voor mensen zonder huisdieren ook mogelijkheden om een cadeautje te verzinnen. Denk eens aan een luxe vogelhuis of een van de vele vogelpindakaasproducten.

Is het nu vreemd, erg of overdreven? Welnee, huisdieren zijn gezinsleden en kunnen tot op zekere hoogte ook zo behandeld worden. Wat is er nou leuker dan een hond zijn eigen cadeautje uit te laten pakken. Het verscheuren van het cadeaupapier zorgt voor grote pret, en de hond heeft het idee dat hij eindelijk eens een echte prooi verslonden heeft. Het zelfde geldt voor katten. Ook voor parkieten is het slopen van de verpakking van een cadeautje een feest. Zolang de baasjes er voor zorgen dat de beestjes geen verpakkingsmaterialen op eten (overigens zijn de meeste dieren niet zo stom) is er niets mis met het mee laten doen van huisdieren in de feestmaand.

Bent u op zoek naar een leuk cadeau? Snuffel eens rond bij Dierportiek


Laat een reactie achter

Comment form Text

* Verplichte velden
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking