Gratis bezorgd in NL vanaf €35 (BE €80,00)
Kom langs in onze winkel in De Lier
14 dagen bedenktijd
Onze winkel
0
Gratis bezorgd in NL vanaf €35 (BE €80,00)
Kom langs in onze winkel in De Lier
14 dagen bedenktijd

Door Marcel Schuler, 18 juni 2016

Huisdieren in de zomer

Warme dagen en uw huisdier:
Op warme dagen hebben huisdieren het ook extra zwaar. Vogeltjes nemen een extra bad, en dat kunt u bijvoorbeeld voor konijnen ook realiseren. Een konijn zal met alle plezier een duik nemen ineen ondiep bad, bij voorbeeld gemaakt van een dienblad. Probeer het maar eens uit! Zorg voor katten voor een koele plek in huis waar zij het rustig aan kunnen doen. Onderneem bij geen enkel huisdier inspannende spelletjes, en ga met uw hond geen kilometers fietsen als het warm is. Ook ratten nemen graag een bad. Voor honden zijn er vele hulpmiddelen te koop die de hond helpen de kop koel te houden. Allerlei soorten verkoelende bandjes, bandana's en koelmatten zijn beschikbaar om het lichaam te koelen. Zelfs een speciaal hondenzwembad, alsmede verschillende verkoelende speeltjes zoals een ijsballenmaker met parcours.
Dierportiek.nl heeft van alles in huis om het uw hond plezierig te maken tijdens warme dagen. http://www.dierportiek.nl/hond/zomer/
Maar bovenal.... zorg voor koele plekjes en zet knagers en vogelsniet op de tocht tussen twee open ramen. Hier kunnen ze niet tegen.

Laat een reactie achter

Comment form Text

* Verplichte velden
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking