Gratis bezorgd in NL vanaf €35 (BE €80,00)
Kom langs in onze winkel in De Lier
14 dagen bedenktijd
Onze winkel
0
Gratis bezorgd in NL vanaf €35 (BE €80,00)
Kom langs in onze winkel in De Lier
14 dagen bedenktijd

Frama Probiotica Plus in poedervorm

Productomschrijving
Probiotica Plus in poedervorm  Let op! FRAMA IS/WORDT VITACUS. Zelfde product, zelfde prijs, nieuwe uitstraling! Ondersteunt het immuunsysteem  Megadosering darmbacteriën Inhoud: 100 gram of 250 gram Gebruiksaanwijzing:  Hond of kat < 10kg 2 gram per dag Hond 10-25kg 4 gram per dag Hond >25kg 6 - 8 gram per dag De poeder ...

Probiotica Plus in poedervorm 

Let op! FRAMA IS/WORDT VITACUS. Zelfde product, zelfde prijs, nieuwe uitstraling!

Ondersteunt het immuunsysteem 

Megadosering darmbacteriën

Inhoud: 100 gram of 250 gram

Gebruiksaanwijzing

Hond of kat < 10kg 2 gram per dag

Hond 10-25kg 4 gram per dag

Hond >25kg 6 - 8 gram per dag

De poeder over het voer verdelen tot het gewenste resultaat bereikt is. Daarna overgaan op een onderhoud van de halve dosering.

 

Aanbevolen dosering niet overschrijden. Niet gebruiken tijdens dracht en zoogperiode. Niet gebruiken bij een allergie voor één van de bestanddelen en bij een allergische reactie de behandeling direct staken. Koel, droog en afgesloten bewaren. Buiten bereik en zicht van jonge kinderen houden. Bij twijfel raadpleeg uw dierenspeciaalzaak of dierenarts.

 

Tip: Gebruik ook Frama Best for Pets Psyllium Husk, deze is een extra ondersteuning op de darmwerking.

 

Samenstelling:

Voedermiddelen: Cichoreiwortelpoeder (FOS), Gist (12.1.5), Gist (MOS) en delen daarvan (12.1.5), Lactobacillus Helveticus ha-122.

Toevoegingsmiddelen: 

Technologische toevoegingsmiddelen:
Bindmiddelen: Clinoptiloliet van sedimentaire oorsprong (1g568) 186.200 mg/kg.

Nutritionele toevoegingsmiddelen:
Sporenelementen: Zinkchelaat van glycinehydraat (vast) - Zink (3b607) 390 mg/kg.

Zootechnische toevoegingsmiddelen: 
Darmflorastabilisatoren: Bacillus Subtilis C-3102 (DSM15544) (4b1820) 25.000.000 CFU/g.Emulgatoren, stabilizatoren en verdikkingsmiddelen: Acacia gum (GOS) 50.000 mg/kg.

(Totale probiotica per 1 gram 1,0 miljard CFU).

 

Analytische bestanddelen: Ruw eiwit: 9,12 %, Ruw vet: 1,75 %, Ruwe as: 27,06 %, Ruwe celstof: 6,17 %, Natrium: 0,07 %.

 

Goede darmbacteriën zorgen voor een juiste zuurgraad in de darmen en dragen bij aan een goede voedselvertering door de productie van enzymen. Door toediening van hoog gedoseerd goede darmbacteriën worden slechte bacteriën tegen gewerkt. Hierdoor zullen de darmcellen in topconditie komen.

 

Voedingsstoffen zullen beter opgenomen worden en de algemene conditie zal verbeteren.

Prebiotica:

Dit is voeding voor de goede bacteriën -> Simplistisch uitgelegd geef je voeding aan de goede bacteriën, waardoor de slechte bacteriën in ondertal komen en de darm zo meer en meer wordt bewoond door goede bacteriën. Hiervan heb je verschillende bronnen, in dit mengsel zitten onder andere:

 

• FOS: fructo-oligosachariden -> Hier onder de vorm van een cichoreivezel (dit is een fermenteerbare prebiotica) -> Verlagen pH + productie boterzuur. Boterzuur is een korte-keten-vetzuur. Eentje met enorme invloed op onze totale gezondheid. 

 

• MOS: Mannan-Oligosachariden -> Hiervoor wordt gewerkt met Leiber biolex MB40 -> Is een niet fermenteerbare prebiotica -> Binden zich aan de celwanden van bacteriën, waardoor ze zich niet kunnen hechten aan de darmwand, daarnaast zorgt MOS voor een ondersteuning van het immuunsysteem.

 

• GOS: Galacto – Oligosachariden -> Worden traag gefermenteerd -> Stimulatie groei bifidobacteriën (probiotica-bacteriën).

 

Probiotica:

• Dit zijn de goede bacteriën op zich -> produceren bepaalde zuren die de slechte bacteriën uitschakelen.

Hier 2 toegelaten bronnen:

• Bacillus Subtilis C-3102 -> Sporenvormende probiotica die werkt op basis van zuurstofverbruik, productie van enzymen en competitieve uitsluiting.

• Lactobacillus Acidophillus CECT 4529 -> Is een gram positieve, niet sporenvormende bacterie -> Vooral productie van melkzuur.

Daarnaast is Probiotica Plus nog aangevuld met een aantal heel sterk ondersteunende grondstoffen:

• Gisten: onder de vorm van Diamond V -> Dit product bestaat uit fermentatieproducten, resten van gistcellen (sacharomyces cerevisiae) en het groeimedium dat wordt gebruikt tijdens het fermentatieproces. Oftewel deze zorgen voor ondersteuning probiotica. Diamond V is afkomstig van de Saccharomyces Cerevisiae. Deze gistcultuur bestaat uit de gist zelf, de voedingsbodem waarop de gisten groeien en de stofwisselingsproducten (metabolieten) die de gisten maken; het stimuleert de bacterien die zich bezig houden met de vertering van, en de benutting van het voer.

• Clinoptiloliet: dit is een kleisoort welke belangrijk is voor het binden van mycotoxines en zware metalen en deze dan af te voeren uit het lichaam.

• Pectines: deze zijn een bron van polygalacturonzuur (76%) -> Rechtstreeks invloed op de ontlasting.

• Zink onder de vorm van glycinaat. Dit is zink gebonden aan glycine, glycine is het kleinste aminozuur, waardoor dit meteen wordt herkend door het lichaam en dus een andere pathway volgt. Dus zinkglycinaat is heel snel opneembaar in vergelijking met alle andere bronnen van zink. Zinktekort leidt tot een verstoorde, onnatuurlijke darmflora. Dus het is heel belangrijk hier zeker in te voorzien. Zink ondersteunt daarnaast ook de slijmvliezen.

 

Inzetbaar bij:

 • Verstoorde darmfunctie
 • Winderigheid of een opgeblazen buik
 • Na antibioticakuur (antibiotica doden naast de slechte kiemen ook de gunstige bacteriën)
 • Na een wormkuur
 • Ter ondersteuning van de weerstand 

Voor meer informatie mbt Frama producten, bel Dierportiek op 0174512203 of mail naar [email protected]

 

Productspecificaties

EAN
8718309614966

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken

Frama Probiotica Plus In Poedervorm
FramaProbiotica Plus In Poedervorm

Frama Probiotica Plus (wordt Vitac...

Frama Probiotica Plus (...

€51,98 Incl. btw
   Toevoegen
   Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking