Gratis bezorgd in NL vanaf €35 (BE €80,00)
Kom langs in onze winkel in De Lier
14 dagen bedenktijd
Onze winkel
0
Gratis bezorgd in NL vanaf €35 (BE €80,00)
Kom langs in onze winkel in De Lier
14 dagen bedenktijd

Advantix Effectief middel tegen vlooien en teken bij grote honden

Advantix Effectief middel tegen vlooien en teken bij grote honden
Productomschrijving
Advantix is een middel dat vlooien en luizen doodt, en teken afweert. Op de hond aanwezige vlooien worden gedood binnen één dag na de behandeling. Een éénmalige behandeling voorkomt verdere vlooienbesmetting gedurende vier weken. Het product kan gebruikt worden als onderdeel van een behandelingsstrategie tegen vlooienal...

Advantix is een middel dat vlooien en luizen doodt, en teken afweert.
Op de hond aanwezige vlooien worden gedood binnen één dag na de behandeling. Een éénmalige behandeling voorkomt verdere vlooienbesmetting gedurende vier weken. Het product kan gebruikt worden als onderdeel van een behandelingsstrategie tegen vlooienallergie.
Het product heeft een beschermende en afwerende werking tegen besmettingen door teken. Tegen de meeste tekensoorten werkt het middel 3 weken. Tegen de Dermacentor teek is de werking 3 weken.
Het kan gebeuren dat teken die al op de hond zaten binnen twee dagen na behandeling niet gedood worden en vastgehecht en zichtbaar blijven. Daarom wordt aanbevolen om teken, die al op de hond zitten op het ogenblik van de behandeling, te verwijderen om hen zo te beletten zich vast te hechten en een bloedmaaltijd te nemen.

- Niet gebruiken bij katten
- Niet gebruiken bij pups jonger dan 7 weken of 1,5kg. Lichaamsgewicht
- Raadpleeg een dierenarts alvorens het product te gebruiken bij zieke of verzwakte honden
- Mag gebruikt worden tijdens dracht of lactatie.

Gebruiksaanwijzing: Uitsluitend voor gebruik op de huid. Uitsluitend aanbrengen op onbeschadigde huid. Neem een pipet uit de verpakking. Houd de pipet rechtop, draai en verwijder het dopje. Het dopje er omgekeerd weer opsteken, draaien om het zegel te verbreken en het dopje opnieuw verwijderen. Terwijl de hond stilstaat de gehele inhoud van de Advantix pipet gelijkmatig op vier plaatsen op de rug van schouder tot staartbasis aanbrengen. Op elke plek de haren uit elkaar drukken totdat de huid zichtbaar wordt. Plaats de open zijde van de pipet op de huid en knijp zachtjes om een gedeelte van de inhoud direct op de huid te druppelen. Breng niet teveel op één enkele plaats aan; anders kan een deel van de oplossing van de zijde van de hond aflopen.
Werkzame bestanddelen: Imidacloprid en Permethrine.
Voor gebruik altijd de bijsluiter lezen.

Productspecificaties

EAN
4007221048091

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken

Advantix Advantix 400 (4pipet)
AdvantixAdvantix 400 (4pipet)

Druppels ter bestrijding en voorko...

Druppels ter bestrijdin...

€38,49 Incl. btw
   Toevoegen
   Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking