Gratis bezorgd in NL vanaf €35 (BE €80,00)
Kom langs in onze winkel in De Lier
14 dagen bedenktijd
Onze winkel
0
Gratis bezorgd in NL vanaf €35 (BE €80,00)
Kom langs in onze winkel in De Lier
14 dagen bedenktijd

Puur Puur Stomac tegen maagproblemen

Puur Puur Stomac tegen maagproblemen
Productomschrijving
Gebruik Puur Stomac bij krampen, braken en/of gasvorming. Puur Stomac reguleert de maagzuurproductie Maagproblemen kunnen veroorzaakt worden door stress. Probeer stress dan ook te vermijden. Ook een goede voeding is van belang. Dierportiek kan u hierbij adviseren.  Duur van de behandelingIn een acute situatie is de duur van de behandeling relat...

Gebruik Puur Stomac bij krampen, braken en/of gasvorming.

Puur Stomac reguleert de maagzuurproductie


Maagproblemen kunnen veroorzaakt worden door stress. Probeer stress dan ook te vermijden. Ook een goede voeding is van belang. Dierportiek kan u hierbij adviseren.
 

Duur van de behandeling
In een acute situatie is de duur van de behandeling relatief kort. Dit kan variëren van enkele dagen tot 3 weken. Ga bij verbetering nog enige dagen door met toediening van dit product.

Bij langdurig ongemak is het effect meestal zichtbaar na 1 tot 3 weken. Bij verbetering kan overgaan worden op een onderhoudsdosering. Dit is meestal de helft van de aangegeven dosering op de verpakking. Kijk bij het doseren van dit product goed naar de reactie van het dier. In het begin kan een hogere dosering nodig zijn, dit product kan veilig in een dubbele dosering gegeven worden. Verlaag de dosering geleidelijk tot een zo laag mogelijke dosering.

Dit product kan blijvend worden gegeven. Het is raadzaam om na iedere 6 tot 8 weken een stopweek in te lassen. Zodoende kan na de stopweek de ‘prikkel’ opnieuw worden aangeboden. Hervat de behandeling direct indien daartoe aanleiding is.

inhoud: 100 gram

Dosering 
1 - 2 x daags:1 maatschep bevat ongeveer 0,5 gram.
Hond > 25 kg 3 maatscheppen
Hond 10-25 kg 2 maatscheppen
Hond < 10 kg
kat 1 maatschep

Indien het in de praktijk lastig is om dit product meerdere malen per dag toe te dienen, volstaat 1 keer per dag of 1 keer per 2 dagen. Geef dan de maximale dosering van één dag. Ook dan is dit product effectief inzetbaar maar kan reactie iets langer uitblijven. Wanneer uw dier weer soepel loopt kunt u de dosering verlagen naar de helft van de aangegeven dosering.

Bij drachtige en zogende dieren altijd een dierenarts raadplegen.

Samenstelling per 0,5 gram: Echte kamille, Gember, Grote engelwortel, Hop, Mariadistel, Paardenbloem, Pepermuntblad, IJslandsmos en Zoethout. 6,08 mg Magnesium (als -citraat).

Productspecificaties

EAN
8718182710960

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken

Puur Stomac
PuurStomac

Puur Stomac (voorheen Puur Maag) g...

Puur Stomac (voorheen P...

€19,99 Incl. btw
   Toevoegen
   Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking