Gratis bezorgd in NL vanaf €35 (BE €80,00)
Kom langs in onze winkel in De Lier
14 dagen bedenktijd
Onze winkel
0
Gratis bezorgd in NL vanaf €35 (BE €80,00)
Kom langs in onze winkel in De Lier
14 dagen bedenktijd

Puur Tegen regelmatig terugkerende jeukplekken

Puur Tegen regelmatig terugkerende jeukplekken
Productomschrijving
De ingrediënten in Puur Hotspot verzachten, en werken heilzaam bij Hotspot en insectenbeten. Afvalstoffen worden sneller uitgescheiden, waardoor herstel eerder optreedt.  Toediening Geef dit product met een plastic spuitje rechtstreeks in de mond, eventueel verdund met een beetje water. Bij voorkeur niet tegelijkertijd met een maaltijd omdat he...
De ingrediënten in Puur Hotspot verzachten, en werken heilzaam bij Hotspot en insectenbeten. Afvalstoffen worden sneller uitgescheiden, waardoor herstel eerder optreedt.
 

Toediening

Geef dit product met een plastic spuitje rechtstreeks in de mond, eventueel verdund met een beetje water. Bij voorkeur niet tegelijkertijd met een maaltijd omdat het product beter werkt als het wordt opgenomen door het schone mondslijmvlies. Indien een dier het product niet lekker vindt, kunnen de druppels op een klein stukje lekkers worden gegeven. Indien de kat de druppels niet accepteert, doe de druppels op een warm lepeltje en laat de alcohol uit het product verdampen. Geef het daarna verdund met wat water of melk met een spuitje rechtstreeks in de bek. Ook kunnen de druppels worden aangbracht op de bovenkant van het pootje, controleer wel of de kat de druppels van het pootje aflikt.

Duur van de behandeling

Zorg altijd voor voeding van een goede kwaliteit. Een aangedane plek van de huid in de vorm van een hotspot ontstaat meestal in het voor- of najaar. Een halfjaarlijkse drainage reinigingskuur met vermindert de heftige huidreactie. Sommige langharige rassen, met name de rassen met een dichte, broeierige ondervacht zijn meer gevoelig voor het ontstaan van hotspots, deze openbaren zich ook vaak na het zwemmen. Het onderhouden van een optimale vachtconditie helpt bij het voorkomen van hotspots.

In een acute situatie is de duur van de behandeling relatief kort. Dit kan variëren van enkele dagen tot 3 weken. Ga bij verbetering nog enige dagen door met toediening van dit product.Bij langdurig ongemak is het effect meestal zichtbaar na 1 tot 3 weken. Bij verbetering kan overgaan worden op een onderhoudsdosering. Dit is meestal de helft van de aangegeven dosering op de verpakking. Kijk bij het doseren van dit product goed naar de reactie van het dier. In het begin kan een hogere dosering nodig zijn, dit product kan veilig in een dubbele dosering gegeven worden. Verlaag de dosering geleidelijk tot een zo laag mogelijke dosering.

Dit product kan blijvend worden gegeven. Het is raadzaam om na iedere 6 tot 8 weken een stopweek in te lassen. Zodoende kan na de stopweek de ‘prikkel’ opnieuw worden aangeboden. Hervat de behandeling direct indien daartoe aanleiding is.
 

Dosering

 • 1 - 2 x daags (1 ml = 20 druppels)
 • Hond 10 - 15 druppels      
 • Kat 3 - 5 druppels
 • Goed schudden voor gebruik

Indien het in de praktijk lastig is om dit product meerdere malen per dag toe te dienen, volstaat 1 keer per dag of 1 keer per 2 dagen. Geef dan de maximale dosering van één dag. Ook dan is dit product effectief inzetbaar maar kan reactie iets langer uitblijven.

Bij verbetering kan overgaan worden op een onderhoudsdosering. Dit is meestal de helft van de aangegeven dosering op de verpakking. Kijk bij het doseren van dit product goed naar de reactie van het dier. In het begin kan een hogere dosering nodig zijn, dit product kan veilig in een dubbele dosering gegeven worden. Verlaag de dosering bij verbetering geleidelijk tot een zo laag mogelijke dosering.

Bij een aantal verdunningen en extracten kan bij de start van de behandeling een kortdurende verergering plaatsvinden. Dit betekent dat het dier reageert op het product. Bij ernstige toename dosering halveren of tijdelijk stoppen en daarna weer rustig opbouwen.
 
Samenstelling: Een verdund extract van Apis mellifera, Ledum palustre 
en Urtica dioica. Alcohol 36% v/v.

Productspecificaties

EAN
8718182710052

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken

Puur Hotspot 50ml.
PuurHotspot 50ml.

Hotspot is een vervelende kale vaa...

Hotspot is een vervelen...

€22,99 Incl. btw
   Toevoegen
   Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking