Gratis bezorgd in NL vanaf €35 (BE €80,00)
Kom langs in onze winkel in De Lier
14 dagen bedenktijd
Onze winkel
0
Gratis bezorgd in NL vanaf €35 (BE €80,00)
Kom langs in onze winkel in De Lier
14 dagen bedenktijd

Puur Puur Glucosamine Extra 250gr.

Puur Puur Glucosamine Extra 250gr.
Productomschrijving
Soepel en vrij bewegen met Puur Glucosamine Extra Om de gewrichten van een hond soepel te houden is regelmatige en geleidelijke beweging noodzakelijk. Denk hierbij aan wandelen, rustig fietsen (niet in de volle zon) en zwemmen.Vermijd onverwachte bewegingen. Overgewicht is ook niet goed voor de gewrichten. Indien uw hond last heeft van overgewicht...

Soepel en vrij bewegen met Puur Glucosamine Extra

Om de gewrichten van een hond soepel te houden is regelmatige en geleidelijke beweging noodzakelijk. Denk hierbij aan wandelen, rustig fietsen (niet in de volle zon) en zwemmen.
Vermijd onverwachte bewegingen. Overgewicht is ook niet goed voor de gewrichten. Indien uw hond last heeft van overgewicht, stap dan over naar een dieetvoeding, en ga wat vaker een stukje wandelen.
 

Duur van de behandeling
In een acute situatie is de duur van de behandeling relatief kort. Dit kan variëren van enkele dagen tot 3 weken. Ga bij verbetering nog enige dagen door met toediening van dit product.

Bij langdurig ongemak is het effect meestal zichtbaar na 1 tot 3 weken. Bij verbetering kan overgaan worden op een onderhoudsdosering. Dit is meestal de helft van de aangegeven dosering op de verpakking. Kijk bij het doseren van dit product goed naar de reactie van het dier. In het begin kan een hogere dosering nodig zijn, dit product kan veilig in een dubbele dosering gegeven worden. Verlaag de dosering geleidelijk tot een zo laag mogelijke dosering.

Dit product kan blijvend worden gegeven. Het is raadzaam om na iedere 6 tot 8 weken een stopweek in te lassen. Zodoende kan na de stopweek de ‘prikkel’ opnieuw worden aangeboden. Hervat de behandeling direct indien daartoe aanleiding is.

 Dosering 
1 - 2 x daags (1 maatschep bevat ongeveer 4 gram) 
Hond > 25 kg 1 maatschep 
Hond 10-25 kg  ¾ maatschep
Hond < 10 kg en kat ½ maatschep

Samenstelling (per 4 gram): 388 mg Chondroïtinesulfaat 90% (bovine) 343 mg Glucosamine (als -sulfaat 2KCl), 318 mg Methylsulfonylmethaan (MSM) 77,7 mg Magnesium (als -citraat) 58,3 mg Vitamine B3 (nicotinamide), 1,13 mg Mangaan (als -sulfaat) 854 μg Koper (als -aminozuurchelaat) Wierookboom (Boswellia serrata), Grote brandnetel (Urtica dioica) Schietwilg (Salix alba) Zwarte bes (Ribus nigrum).

Bij drachtige of zogende dieren altijd een dierenarts raadplegen.

Productspecificaties

EAN
8718182710168

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken

Puur Glucosamine Extra 250gr.
PuurGlucosamine Extra 250gr.

Puur Glucosamine Extra (voorheen P...

Puur Glucosamine Extra ...

€42,99 Incl. btw
   Toevoegen
   Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking