Gratis bezorgd in NL vanaf €35 (BE €80,00)
Kom langs in onze winkel in De Lier
14 dagen bedenktijd
Onze winkel
0
Gratis bezorgd in NL vanaf €35 (BE €80,00)
Kom langs in onze winkel in De Lier
14 dagen bedenktijd

Halti zwart

Halti zwart
Productomschrijving
De Halti is te vergelijken met een paardenhalster, met zo’n halster kunt u met gemak een dier leiden. Als de neus van de hond naar rechts gaat, gaat de rest van het lichaam erachteraan. En zo krijgt u de hond makkelijk onder controle. De halti is uitermate geschikt voor honden die trekken en uitvallen aan de lijn. Het is erg belangrijk dat u de g...

De Halti is te vergelijken met een paardenhalster, met zo’n halster kunt u met gemak een dier leiden. Als de neus van de hond naar rechts gaat, gaat de rest van het lichaam erachteraan. En zo krijgt u de hond makkelijk onder controle. De halti is uitermate geschikt voor honden die trekken en uitvallen aan de lijn. Het is erg belangrijk dat u de goede maat Halti voor de hond uitkiest (hier onder een richtlijn bij de maten. Voor meer info kunt u ook even bellen. De ene hond is nl. de andere niet). De meeste honden gaan proberen om met hun poten de Halti van hun neus af te krijgen. Ze vinden het in het begin vreemd om iets om hun neus te hebben. Daarom raden wij aan de eerste wandelingen de Halti om te doen maar nog niet te gebruiken. Zodra de hond de Halti accepteert kunt u hem gebruiken. Het handigste is als u een riem heeft met twee karabijnhaken, zodat u er eentje aan de halsband kunt bevestigen en een aan de Halti. Het is niet de bedoeling dat u aan de riem trekt waar de Halti aanzit, maar rustig naar u toe haalt als de hond al voor u uit is. Het makkelijkste is als u de hond aan de voet houdt. Dan zal de hond met behulp van de Halti ook niet voor u uit kunnen komen. Als de hond aan de Halti gewend is kunt u heerlijk met uw hond wandelen zonder trekken. Het bandje over de neus zorgt er ook voor dat de hond wat rustiger wordt. De hond kan met de halti om gewoon drinken, hijgen en bijv. spelen met een bal. Als de hond los mag, dan ook de Halti af doen.

• Maat 0 (XXS) Mini Teckel, Toy Poedel, Yorkshire Terriër
• Maat 1 Border Terriër, Jack Russel, Westie
• Maat 2 Border Collie, Cocker Spaniel, Staffordshire Terriër.
• Maat 3 Dobermann, Duitse Herder, Labrador.
• Maat 4 Duitse dog, Ridgeback, Rottweiler.
• Maat 5 Bloedhond, Mastiff, Sint Bernard.

Bovengenoemde rasvoorbeelden zijn aangegeven door de fabrikant. Onze ervaring is dat voor sommige rassen een maat kleiner beter geschikt is indien de hond iets kleiner is uitgevallen (vaak het verschil tussen reu of teef) Neem voor meer informatie of twijfel contact met ons op.

Productspecificaties

EAN
886284111201

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken

Halti zwart
Haltizwart

Halti is een effectief hulpmiddel ...

Halti is een effectief ...

€19,50 Incl. btw
   Toevoegen
   Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking