bECOthings is een jong snelgroeiend merk dat zich richt op de creatie van producten welke veilig zijn voor onze leefomgeving  zonder dat de kwaliteit, prijs of vormgeving er onder lijdt. bECOthings werkt hard aan een  lijn met prachtige innovatieve, betaalbare eco-vriendelijke dierenproducten welke het kopen van duurzame producten veel makkelijker maakt voor huisdier-eigenaren.
 

Vrijwel alle producten van bECOthings zijn gemaakt van natuurlijke plantenresten zoals bamboe en rijstvliesjes. Na het verzamelen van de plantenresten uit duurzame bronnen combineert bECOthings de resten met bio harsen en natuurlijk rubber zodat de bECOthings range kan worden vormgegeven.

Wat maakt bECOthings anders?

Iedereen zal u vertellen dat hun producten de beste zijn, maar bECOthings gelooft echt dat de bECO producten de beste zijn! bECOthings begeleid alle producten vanaf het ontwerp tot aan het verkooppunt, wat inhoud dat bECOthings precies begrijpt wat de eindgebruiker wil. bECOthings is er trots op een betaalbare, niet giftige speelgoed –en accessoire lijn te verkopen welke minstens zo goed zijn als die van de concurrentie, en vrijwel niets extra kost.

Product Filters
Merken
bECOthings
Display
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
© Copyright 2022 dierportiek - Powered by Lightspeed