Gratis bezorgd in NL vanaf €35 (BE €80,00)
Kom langs in onze winkel in De Lier
14 dagen bedenktijd
Onze winkel
0
Gratis bezorgd in NL vanaf €35 (BE €80,00)
Kom langs in onze winkel in De Lier
14 dagen bedenktijd

Dierportiek Gedenkdoosje Songül

Productomschrijving
Stijlvol uw trouwe huisdier gedenken     Met het Songül gedenkdoosje kunt u op een stijlvolle wijze uw trouwe huisdier gedenken. In de lade is ruimte voor wat as, een plukje haar of veren. De roos is een gestabiliseerde echte roos. De roos ziet er uit als zijnde net geplukt, maar behoudt voor langere tijd zijn natuurlijke schoonheid. De roos ...

Stijlvol uw trouwe huisdier gedenken

 

 

Met het Songül gedenkdoosje kunt u op een stijlvolle wijze uw trouwe huisdier gedenken. In de lade is ruimte voor wat as, een plukje haar of veren. De roos is een gestabiliseerde echte roos. De roos ziet er uit als zijnde net geplukt, maar behoudt voor langere tijd zijn natuurlijke schoonheid. De roos heeft een zijde-achtige glans en heeft verder geen verzorging nodig.

Wat is nou een gestabiliseerde roos? De roos wordt op milieuvriendelijke wijze in verschillende stappen behandeld waarbij de natuurlijke sappen worden vervangen door een vloeibaar mengsel van glycerine, water en kleurstoffen. Gestabiliseerde rozen mogen absoluut niet vergeleken worden met zijden bloemen. De gestabiliseerde roos is echt!

Verder is het doosje voorzien van hoekjes zodat er eenvoudig een foto in geplaatst kan worden. Het doosje is verkrijgbaar in wit en zwart.

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken

Dierportiek Gedenkdoosje Songül
DierportiekGedenkdoosje Songül

Het Songül gedenkdoosje is een mo...

Het Songül gedenkdoosj...

€44,99 Incl. btw
      Toevoegen
      Vergelijk 0

      Voeg nog een product toe (max. 5)

      Start vergelijking